CAVV Business Club


Leden

In de CAVV Business Club zitten bedrijven die het CAVV een warm hart toedragen. De samenstelling van deze Business Club is als volgt:

KLM Flight Academy
De KLM Flight Academy, dé opleiding tot verkeersvlieger, erkent het belang van het CAVV en ondersteunt dit door faciliteiten tot onze beschikking te stellen. Hierdoor kan het CAVV gebruik maken van een prachtig pand op het terrein van de luchtvaartschool.

 

              

Friesland Bank
De Friesland Bank is één van de twee banken die aan studenten van de KLM Flight Academy een studielening verstrekt. De Friesland Bank faciliteert de lening en denkt mee en geeft advies op maat waardoor de studielening geen belemmering hoeft te vormen voor toekomstige bankzaken. Daarnaast heeft de Friesland Bank bijgedragen in de automatisering van onze horeca.


 

Bavaria
In de avonduren, wanneer de studie het toelaat, genieten we van een koud biertje in de gezellige omgeving van de sociëteit. Daarnaast is Bavaria een goede meedenkende partner en heeft men de automatisering in onze horeca mogelijk gemaakt.

Vliegen en alcohol gaan niet samen! Wij genieten, maar drinken met mate!

  KLM Aeroclub
De KLM Aeroclub, opgericht door de personeelsvereniging van de KLM, is een gezellige vliegclub die gehuisvest is in Lelystad. De vloot behelst onder andere een Piper Archer, dus voor ons de mogelijkheid om weer lekker 1-motorig rond te boren, ditmaal in Nederland. Neem contact op met de KLM Aeroclub en wordt lid. Prijzen zijn nergens goedkoper aangezien de vereniging door vrijwilligers wordt gerund.
  Simsensation / Simcenter Lelystad
De KLS afgerond, maar nog niet in het bezit van een vliegende baan? Kom dan bij ons in Lelystad trainen op de full-motion Boeing 737-NG simulator. Speciaal voor CAVV-ers is er een Recurrency-pakket samengesteld waarbij je met je crew 3 uur lang bezig bent met diverse procedures, failure, rawdata en basic navigation (intercepties, holding, QDR, QDM enz). Kom ook je skills oppoetsen en bezoek onze website!

Solid Advies
Na jarenlange ervaring op het gebied van financiële zaken, is Jan Kamps voor zichzelf begonnen met zijn bedrijf Solid Advies. Vele afgestudeerden van de KLM Flight Academy zijn klant bij hem en regelen zodoende hun belastingaangifte en andere financiële zaken. Jan Kamps is bekend met de luchtvaartsector en weet zodoende hoe wij onze financiële zaken doorgaans willen inrichten. Daarnaast levert Solid Advies ons expertise om de belastingzaken van het CAVV goed vorm te geven.
Sportrade
Een goede gezondheid is belangrijk om als verkeersvlieger optimaal te presteren. Sportrade biedt onze leden een 'sportief' lidmaatschap tegen gereduceerd tarief. Kom langs voor een proefles en ervaar de mogelijkheden van Sportrade.

Vereniging van Nederlandse verkeersvliegers
De VNV behartigt de belangen van de Nederlandse verkeersvliegers waarbij belangrijke zaken in de luchtvaartsector worden besproken. Voor studenten in opleiding geldt een speciaal tarief om lid-kandidaat te worden. Men krijgt dan toegang tot de website van de VNV en ontvangt maandelijks het blad "Op de Bok".

Wings of Support
Vliegend personeel van de KLM Groep (o.a. KLM en Martinair) hebben het initiatief genomen om kinderen in ontwikkelingslanden te helpen op het gebied van onderdak en onderwijs. Door de aard van het werk komt het vliegend personeel in veel landen waardoor een project maximaal bezocht kan worden. Frequent organiseert het CAVV leuke activiteiten om geld in te zamelen voor dit goede doel.

 

 

Schellinger Sollicitatietraining                                             “Waarom wilt u eigenlijk verkeersvlieger worden?” Voor u een vanzelfsprekende zaak. Maar leg het maar eens uit! Speciaal voor CAVV-leden is er een mogelijkheid om een sollicitatietraining bij Schellinger te volgen voor een gereduceerd tarief. Aan te melden via Schellinger, liefst in groepjes van 3, of via de Senaat.

 

 

Apollo gehoorbescherming

 

 

 

Apollo gehoorbescherming Emmen

Voorkomen is beter dan genezen; zeker in het geval van het gehoor van een piloot. Daarom is gehoorbescherming tijdens de opleiding geen overbodige luxe. In samenwerking met het CAVV kan Apollo gehoorbescherming te Emmen, otoplastieken aanbieden tegen gereduceerd tarief. Ook komen ze regelmatig langs voor het aanmeten van otoplastieken.

 

Medical Consultancy at Work (MCW) 

Medical Consultancy at Work is een bedrijf dat vliegmedische keuringen afneemt. Op de locatie in Haren kunnen leden van het CAVV hun medical verlengen tegen een scherp tarief! 

 

FotoContrast
Alle studenten op de KLM Flight Academy zullen voor hun opleiding een periode in Amerika studeren. Hiervoor is een geldig visum nodig met daarbij geldige pasfoto's. FotoContrast in Paterswolde geeft leden van het CAVV een korting van 25% op het maken van de pasfoto's. Op aantonen van je KLM Flight Academy ID verkrijg je de korting, en zijn de pasfoto's klaar terwijl U wacht.

  
Toetreden tot de CAVV Business Club

Graag benut het CAVV de mogelijkheid om het bedrijfsleven te betrekken binnen de vereniging. Via wederzijdse voordelen kan het voor u als bedrijf erg interessant zijn om in contact te treden met onze studenten. Uw product/dienst kan gewenst zijn in de huidige, danwel toekomstige behoefte van onze leden.

Voor een vast bedrag per jaar treedt u toe tot de CAVV Business Club. Afhankelijk van uw interesses creeeren wij graag de mogelijkheid om:
  • Uw naam/logo te verbinden aan de CAVV Business Club
  • Uw naam/logo kenbaar te maken op de website 
  • Uw naam/logo kenbaar te maken binnen de Societeit (twee informatieborden)
  • Een lezing/presentatie te organiseren in onze Societeit
  • In contact te treden met studenten tijdens de jaarlijkse CAVV Business Club relatieborrel
In verband met een automatiseringsproject van onze horeca in de Societeit, bestaat er tevens de mogelijkheid om uw naam/logo te drukken op de kredietkaarten die onze leden gaan gebruiken voor hun consumpties. Elk lid van onze vereniging ontvangt een persoonsgebonden kaart (formaat bankpas) die dagelijks wordt gebruikt voor aankopen van de consumpties. Deze pas kan full-color worden bedrukt met uw naam/logo op een van de zijden.

Graag vernemen wij uw interesse om toe te treden tot de CAVV Business Club. Daartoe kunt u een overeenkomst met ons aangaan en wordt uw lidmaatschap bekrachtigd volgens de overeengekomen tijdsduur. Er is ook aanvullende achtergrondinformatie beschikbaar voor uw beeldvorming omtrent uw lidmaatschap.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Senaat van het CAVV:
 

 senaat@cavv.nl